Posted on

Hjälp mot för tidig utlösning

hjälp mot för tidig utlösning

För tidig utlösning är något oerhört frustrerande men samtidigt ska man komma ihåg att det finns bra hjälp mot för tidig utlösning. Problemet kan drabba alla män oavsett ålder även om det är vanligare i de yngre åren. Men även uppåt i åldrarna förekommer dessa problem som då kan delas upp i två olika områden. Det är en grupp som haft problemen med sig sedan yngre år och helt enkelt inte kommit ifrån det, och en annan grupp som tillfälligtvis har problem med för tidig utlösning. Den senare gruppen råkar främst ut för det någon gång då och då när den sexuella spänningen varit högre än vad man normalt är van vid eller om det varit länge sedan man senast hade utlösning. Den förstnämnda gruppen som mer eller mindre permanent haft problemen från yngre år och fortfarande har problem uppåt i åren kan behöva både extern hjälp och egen träning helt enkelt. Oavsett anledning är det ett problem som kraftigt påverkar ens förmåga att ha tillfredsställande sex både för sig själv men framför allt för ens partner. Den egna självkänslan kan påverkas negativt om problemen varit långvariga.

Hjälp mot för tidig utlösning -Så gör du!

För att få hjälp mot för tidig utlösning måste man lära sig att känna efter så man lär sig känna igen känslan av när man närmar sig utlösning. Det är nyckeln till att börja få rätsida på problemet. Känn efter och känn efter så kommer du snart veta hur det känns, för det är en särskild känsla. Om du redan vet, eller när du lärt dig känna igen den, måste du lära dig nästa sak – att ta paus. Du kommer behöva ta paus efter paus. Även om din partner till en början kan börja undra varför du avbryter om och om igen är det nog bättre än att sexet är helt över. När du känner att du börjar närma dig utlösning drar du ut penis så du kommer från all stimulering. För att inte låta sin partner ”lida” av dina små avbrott, och för att du själv ska få bort tankarna från att försöka hålla tillbaka, kan du istället övergå till att stimulera din partner på andra sätt. Låt fantasin skena iväg med vad du allt kan göra med fingrar, tunga eller vad du nu kommer på. Din partner får på så sätt njutning utan avbrott och du själv får ett nödvändigt avbrott. När du hämtat andan kan du fortsätta ha sex en stund tills du känner att du börjar närma dig, och få sedan ta en paus igen. Ta 3-4 avbrott så har du vunnit mycket tid, men en sak är rent psykiskt viktig: du ska redan innan sexet ha bestämt hur många avbrott du ska ta. Med andra ord ska det vara du och din vilja som bestämmer när du ska få utlösning.

Köp dig mer tid

Rent krasst man man säga att man kan köpa sig mer tid, att du kan ha sex längre innan du behöver ta paus för att inte få utlösning genom att använda en kräm mot för tidig utlösning. Det är en kräm som man smörjer på penis strax innan sex och som ger en lätt bedövande känsla för att du helt enkelt ska känna lite mindre stimulans och därmed inte få utlösning lika snabbt. Denna kräm kan användas även av den som inte har några problem på området, men som i alla fall vill kunna ha sex lite längre än normalt innan utlösning. Här hittar du fördröjningskräm hos oss.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *