Posted on

Hjälp mot för tidig utlösning

hjälp mot för tidig utlösning

För tidig utlösning är något oerhört frustrerande men samtidigt ska man komma ihåg att det finns bra hjälp mot för tidig utlösning. Problemet kan drabba alla män oavsett ålder även om det är vanligare i de yngre åren. Men även uppåt i åldrarna förekommer dessa problem som då kan delas upp i två olika områden. Det är en grupp som haft problemen med sig sedan yngre år och helt enkelt inte kommit ifrån det, och en annan grupp som tillfälligtvis har problem med för tidig utlösning. Den senare gruppen råkar främst ut för det någon gång då och då när den sexuella spänningen varit högre än vad man normalt är van vid eller om det varit länge sedan man senast hade utlösning. Den förstnämnda gruppen som mer eller mindre permanent haft problemen från yngre år och fortfarande har problem uppåt i åren kan behöva både extern hjälp och egen träning helt enkelt. Oavsett anledning är det ett problem som kraftigt påverkar ens förmåga att ha tillfredsställande sex både för sig själv men framför allt för ens partner. Den egna självkänslan kan påverkas negativt om problemen varit långvariga.

Hjälp mot för tidig utlösning -Så gör du!

För att få hjälp mot för tidig utlösning måste man lära sig att känna efter så man lär sig känna igen känslan av när man närmar sig utlösning. Det är nyckeln till att börja få rätsida på problemet. Känn efter och känn efter så kommer du snart veta hur det känns, för det är en särskild känsla. Om du redan vet, eller när du lärt dig känna igen den, måste du lära dig nästa sak – att ta paus. Du kommer behöva ta paus efter paus. Även om din partner till en början kan börja undra varför du avbryter om och om igen är det nog bättre än att sexet är helt över. När du känner att du börjar närma dig utlösning drar du ut penis så du kommer från all stimulering. För att inte låta sin partner ”lida” av dina små avbrott, och för att du själv ska få bort tankarna från att försöka hålla tillbaka, kan du istället övergå till att stimulera din partner på andra sätt. Låt fantasin skena iväg med vad du allt kan göra med fingrar, tunga eller vad du nu kommer på. Din partner får på så sätt njutning utan avbrott och du själv får ett nödvändigt avbrott. När du hämtat andan kan du fortsätta ha sex en stund tills du känner att du börjar närma dig, och få sedan ta en paus igen. Ta 3-4 avbrott så har du vunnit mycket tid, men en sak är rent psykiskt viktig: du ska redan innan sexet ha bestämt hur många avbrott du ska ta. Med andra ord ska det vara du och din vilja som bestämmer när du ska få utlösning.

Köp dig mer tid

Rent krasst man man säga att man kan köpa sig mer tid, att du kan ha sex längre innan du behöver ta paus för att inte få utlösning genom att använda en kräm mot för tidig utlösning. Det är en kräm som man smörjer på penis strax innan sex och som ger en lätt bedövande känsla för att du helt enkelt ska känna lite mindre stimulans och därmed inte få utlösning lika snabbt. Denna kräm kan användas även av den som inte har några problem på området, men som i alla fall vill kunna ha sex lite längre än normalt innan utlösning. Här hittar du fördröjningskräm hos oss.

 

 

Posted on

Sexleksaker i Stockholm, Göteborg eller var du än är!

sexleksaker stockholm göteborg

Om man ska köpa sexleksaker i Stockholm, Göteborg eller var man nu må vara i landet spelar inte längre någon större roll. Tidigare har det funnits flera olika butiker som sålt sexleksaker och utbudet var nog ändå störst i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Men med internet har de flesta butiker fått slå igen när nätbutikerna tagit över mer och mer. I viss mån och med rejält begränsat utbud kan man hitta lite sexleksaker hos apoteken, men de flesta vill ha det lite lugnare omkring sig när man ska köpa dessa produkter och inte råka få grannen bakom sig i kön när det är dags att lägga fram en vibrator på kassadisken.

Sexleksaker Stockholm, Göteborg… och alla andra städer!

För ännu längre sedan kunde man bara köpa sexleksaker endast hos några postorderföretag. Det var sexleksaker av den där gamla riktigt klassiska stilen. Utbudet var ganska hårt begränsat till några stenhårda dildos av hård plast men en liten vibrator som nog mest kittlade i fingrarna än ut i själva vibratorn. Men det har hänt en del, och tur är väl det! Med internet kom också sexleksaker till alla utan att behöva skicka efter en katalog för att sedan beställa och vänta någon vecka eller två innan paketet behagade dyka upp. För även när det gäller leveranstider har det hänt en del. Nu när man kan beställa sexleksaker på nätet kommer paketet oftast redan dagen efter. Och även vad gäller utbud har det mångdubblats och produkterna i sig har också utvecklats en hel del. Nya material och helt andra saker när det gäller vibrationer och vad det nu än må vara som ska ge stimulering.

Köp dina sexleksaker hos oss

Sexleksaker har nu även börjat komma i vanliga butiker, men än är det nog ett tag kvar innan man kan gå in i en mataffär och kasta upp en vibrator på disken ihop med mjölk, bröd och kaffe kanske… Däremot har det kommit sexleksaker på olika apotek, men man har inte i närheten av det utbud man har att välja på i en e-butik. Hur som helst så är det riktigt bra att sexleksaker kommit även på olika apotek på stan eftersom det på något sätt ytterligare tar bort den ”dramatik” en del upplever kring sexleksaker. Även om det är ett utdöende släkte så finns det ändå en och annan tant och farbror som tycker det där är en högst privat angelägenhet som ingen ska veta något om och därför kan man inte prata om sexleksaker, och än mindre köpa sexleksaker. Stackars människor, undrar om de får ångest på gamla dar?
Hur som helst är det bra och utbudet bara ökar både i vanliga butiker men framför allt på nätet. Hos oss kan du köpa sexleksaker som skickas med helt diskret avsändare och mot faktura utan extra kostnad. Paketet kommer till ditt postombud och aviseras till din mobil med sms när det kan hämtas ut. Vi använder ordinära postorderkartonger utan logga och helt diskret avsändare.

Posted on

Lusthöjande medel ökar

Allt fler använder lusthöjande medel för att få ett fungerande sexliv. Att användandet av lusthöjande medel ökar hänger troligen ihop med ett allt mer pressat samhälle där kraven hela tiden ökar. En ökad stressnivå är en stor anledning till en dalande sexlust och det är därför man tror att utvecklingen i samhället är en stor anledning till att vi använder lusthöjande medel. Och det gäller rakt av för både kvinnor och män att sexlivet påverkas negativt av mycket stress. Men det finns så klart även många andra orsaker.

Håll igång sexlivet med lusthöjande medel

Oavsett vilket är det viktigt att hålla igång sexlivet och om du känner att du eller din partner känner att ni behöver en knuff i sänghalmen ska ni akta er från att beställa från utländska sidor på nätet. Många är lite så där halvdåligt översatta till svenska, så det kan vara lite vilseledande. Kontrollera därför alltid att sidan du handlar från verkligen finns i Sverige. Titta på butikens kontaktuppgifter så det finns en svensk postadress och ett riktigt telefonnummer i Sverige, då är det lugnt!
Här kan du klicka dig vidare direkt till lusthöjande medel för kvinnor och män i en svensk butik.